Spikes Resa Del 1

En helt vanlig dag med helt vanligt väder. Känner igenom lilla Spike som är en hund på 2,5år. Blandras (Papillon/Pinscher) och i övrigt älskar människor. Under sina år hos mig så har han inte visat några tecken på smärta eller obehag. Han har snällt blivit vaccinerad och utan problem tagit sig genom vanliga standard besök hos veterinären. Men helt plötsligt så var det som som en vind vände.
 
Denna tidigare superglada, översociala och halvt hyperaktiva lilla hunden förändrades. Han hälsade gärna på människor men blev plötsligt mer reserverad. Inte bara mot människor han inte kände utan även mot människor han tidigare hyst mycket kärlek för.
 
Han har alltid varit lite reserverad vid första mötet med vissa människor men aldrig tidigare på detta sätt. Någonting var fel men det var inget som direkt uppmärksammades ännu. Snarare tolkades det som att han bara kände sig obekväm bland för mycket människor.
 
Den stora chocken kom när han plötsligt började släppa ut allt innehåll ur sin blåsa när han gick runt i huset. Från ingenstans, det spelade ingen roll om han tidigare hade varit på långpromenad och precis kommit in. Han kunde helt plötsligt bara gå runt och läcka urin över hela golven och det var nästan som att han inte märkte av det förens efteråt då han tydligt visade att han gjort fel och att han skämdes. Men var det verkligen någonting att skämmas för? Kunde han ens kontrollera sin blåsa eller var det något allvarligt fel på honom?
 
Ungefär i samma veva började Spike hälla i sig vatten varenda dag. Han kunde dricka hur mycket som helst men åt inte gärna. Detta resulterade i ett plötsligt viktras. Denna hunden har alltid varit "största och tjockaste" hunden i kullen. Men ju äldre han blev, desto tunnare blev han.
 
Det lilla fettlager han hade kvar över sina revben var nu borta. Skinn, ben och lite muskler är väl en rätt så tydlig beskrivning på hur denna hund ser ut idag.
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tina Andersson

En blogg om hur det är att leva med en sjuk hund och en ostabil hjärna. När man vill nå stora mål men begränsar sig själv. En kamp i vardagen mot en bättre framtid.

RSS 2.0